COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 551 348   INFECTAȚI 258 624(+89)   TRATAȚI 251 389     DECESE 6245(+1)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2821
Puterea stiri: 6280
Coronavirus stiri: 7242

Maia Sandu și-a confirmat disponibilitatea de a vizita Rusia

18 iun. 10:13   Politică
1765 12

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, și-a confirmat disponibilitatea de a efectua o vizită în Rusia și speră să revină la o discuție mai serioasă pe această temă după alegerile parlamentare anticipate din republică, programate pentru 11 iulie.

”Încă nu a fost o invitație oficială. Au mai fost cîteva discuții și invitații, dar din cauza pandemiei s-au amînat. Eu sînt deschisă pentru întrevederi, mai ales că sunt multe subiecte care trebuie discutate. Ele țin de cetățenii noștri, care muncesc în Rusia, de exporturi. Cred că acest subiect va mai fi discutat mai detaliat după alegeri”, a declarat Maia Sandu în cadrul unei emisiuni de la ProTV.

În calitate de președinte al Republicii Moldova, Maia Sandu, care a preluat funcția de șef al statului în decembrie 2020, a vizitat Ucraina, Belgia, Franța, România și Germania.

Amintim că președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, se află în prezent într-o vizită oficială în Republica Italiană la invitația omologului său, Sergio Mattarella, cu care are programată azi o întîlnire.

Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Noul parlament și-a început activitatea. Ce așteptări aveți de la activitatea sa?
🔽🔽