Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Maia Sandu și-a confirmat disponibilitatea de a vizita Rusia

18 iun. 2021,, 10:13   Politică
3199 12

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, și-a confirmat disponibilitatea de a efectua o vizită în Rusia și speră să revină la o discuție mai serioasă pe această temă după alegerile parlamentare anticipate din republică, programate pentru 11 iulie.

”Încă nu a fost o invitație oficială. Au mai fost cîteva discuții și invitații, dar din cauza pandemiei s-au amînat. Eu sînt deschisă pentru întrevederi, mai ales că sunt multe subiecte care trebuie discutate. Ele țin de cetățenii noștri, care muncesc în Rusia, de exporturi. Cred că acest subiect va mai fi discutat mai detaliat după alegeri”, a declarat Maia Sandu în cadrul unei emisiuni de la ProTV.

În calitate de președinte al Republicii Moldova, Maia Sandu, care a preluat funcția de șef al statului în decembrie 2020, a vizitat Ucraina, Belgia, Franța, România și Germania.

Amintim că președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, se află în prezent într-o vizită oficială în Republica Italiană la invitația omologului său, Sergio Mattarella, cu care are programată azi o întîlnire.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?