X 
Transnistria stiri: 1406
Eurovision stiri: 504

Maia Sandu s-a întîlnit cu reprezentanții Comunității Armenilor

16 apr. 2021,, 11:50   Politică
2549 4

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întîlnit în această dimineață cu liderul spiritual al armenilor din Republica Moldova, părintele Nzhdeh Keshishyan, și vicepreședintele Comunității Armenilor din Moldova, Ghenadii Babaian.

Șefa statului a menționat că armenii trăiesc pe acest pămînt de mai multe secole și sînt parte integrantă din poporul nostru, iar Biserica Armenească Sf. Maica Domnului este unul dintre cele mai vechi lăcașuri din Chișinău, ridicată încă în 1804.

„Scopul nostru este să construim o țară în care toți se simt în siguranță, se respectă reciproc și pot conta pe instituțiile statului, care trebuie să cheltuie banul public pentru necesitățile oamenilor, nu pentru scheme de corupție. Așa încît tinerii să aibă locuri de muncă, iar vîrstnicii să se bucure de o pensie bună”, a spus doamna Maia Sandu.

În cadrul discuției, șefa statului a afirmat că, timp de 30 de ani, unii au încercat să ne divizeze după etnie, limbă și alte caracteristici. „Din păcate, pînă astăzi, unii politicieni continuă să manipuleze oamenii. Însă a venit vremea să înțelegem că doar împreună putem construi o societate fericită și vom reuși să facem din casa noastră comună - Moldova - o țară cu adevărat puternică și prosperă”, a declarat Sandu.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?