X 
Criza energetică stiri: 1753
Cutremure stiri: 299
Eurovision stiri: 417

Maia Sandu s-a întîlnit cu președinta Camerei Reprezentanților din Congresul SUA

6 dec. 2022,, 10:00   Politică
1610 1

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a discutat la Washington cu Nanci Pelosi, Președinta Camerei Reprezentanților din Congresul Statelor Unite.

Cele două oficiale au vorbit despre dificultățile pe care le întîmpină Moldova și întreaga noastră regiune din cauza războiului Rusiei contra Ucrainei, și despre soluțiile pe care încercăm să le găsim pentru a face față actualelor crize.

„Am subliniat importanța sprijinului SUA pentru consolidarea democrației în țara noastră și pentru avansarea reformelor, în special după ce am devenit stat candidat pentru aderarea la Uniunea Europeană. Am vorbit, de asemenea, despre riscurile de securitate regională și despre impactul crizei energetice asupra cetățenilor noștri și a economiei țării, și am spus că parteneriatul american este esențial pentru a le face față”, a spus Președinta Maia Sandu.

Pe finalul întrevederii, lidera de la Chișinău i-a transmis Președintei Nanci Pelosi aprecierea pentru experiența sa de peste trei decenii în politica americană, timp pe care l-a dedicat protecției și consolidării democrației în lume.

1
2
0
0
14

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий