X 
Coronavirus stiri: 8212
Obiectiv european stiri: 316
Criza energetică stiri: 927

Maia Sandu s-a întîlnit cu o delegație a Bundestagului german. Despre ce au discutat

7 iun. 18:00   Politică
2653

Maia Sandu s-a întîlnit astăzi cu o delegație a Bundestagului german, formată din membri ai Grupului PSD din forul legislativ federal și condusă de Johannes Schraps.

Discuțiile au vizat provocările de ordin economic și umanitar cu care se confruntă Moldova, ca urmare a războiului din Ucraina, precum și agenda de reforme și procesul de euro-integrare a țării.

Șefa statului a mulțumit pentru parteneriatul puternic dintre țările noastre, precum și pentru susținerea acordată de-a lungul anilor pentru consolidarea democrației și dezvoltarea sectorului economic. Totodată, Președinta Maia Sandu a evidențiat rolul hotărîtor al Germaniei în organizarea conferinței donatorilor de la Berlin, din luna aprilie a.c., și sprijinul oferit în contextul crizei refugiaților ucraineni.

Membrii delegației și-au exprimat recunoștința față de cetățenii moldoveni care au ajutat, solidar și generos, refugiații din Ucraina. Ei au dat asigurări că vor susține țara noastră în realizarea programelor de dezvoltare în diverse domenii, în efortul de a gestiona criza economică și cea energetică, și în implementarea reformelor care să ne apropie și mai mult de Uniunea Europeană.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

[No canvas support]
  • Votat 0
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав