X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 503
Preşedintele stiri: 3997

Maia Sandu s-a întîlnit cu mai mulți primari din raionul Fălești

22 ian. 09:15   Politică
3213 0

Șefa statului, Maia Sandu, s-a întîlnit astăzi cu mai mulți primari din raionul Fălești și a discutat despre acțiunile pe care urmează a fi întreprinse pentru asigurarea bunăstării în comunitățile locale.

„Viitorul european al Republicii Moldova este unica noastră șansă de a îndeplini acest obiectiv. Vedem acest fapt prin lucrurile concrete care se întîmplă în ultimii ani - doar prin Programul „Satul European” aici au venit peste 57 milioane de lei”, a subliniat Președinta.

În satele din raionul Fălești au fost implementate sau sînt în derulare 24 de proiecte în cadrul acestui program - lucruri firești așteptate zeci de ani de locuitori - iluminat stradal, sistem de aprovizionare cu apă, terenuri de joacă pentru copii sau renovarea școlilor și grădinițelor. Șefa statului i-a încurajat pe aleșii locali să valorifice oportunitățile de finanțare pentru binele oamenilor și să-și îndeplinească rolul lor în transformarea Moldovei într-un stat european. „Noi, la rîndul nostru, vom continua să acționăm pentru a crește autonomia și independența administrațiilor locale și pentru a aduce în țară resurse financiare care să accelereze dezvoltarea Republicii Moldova”, a mai precizat Președinta Maia Sandu.

2
1
0
2
14

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?