X 
Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 505
Preşedintele stiri: 3994

Maia Sandu reacționează la protestele susținătorilor lui Șor

20 iul. 2018,, 15:14   Politică
7035 8

Liderului PAS, Maia Sandu, a venit cu o reacție la protestul organizat astăzi de susținătorii controversatului om de afaceri Ilan Șor.

Potrivit liderului PAS, oamenii care au protestat astăzi, merită ca şi toți cetățenii, un trai demn acasă.

„Îi îndemnăm să se alăture protestului din 26 august din PMAN ca să cerem de la guvernare aceleași lucruri - salarii și pensii cu care să poți trăi, dreptate și lege egală pentru toți. Îi așteptăm în Piață și pe cei care se ascund după bătrîni - să dea seama în fața zecilor de mii de cetățeni de ce au adus țara în asemenea hal”, a concluzionat liderul PAS.

Amintim că astăzi susținătorii partidului Șor au organizat un protest cu genericul „Jos mîinile de pe magazinele sociale”. La miting a fost prezent și președintele partidului, controversatul om de afaceri Ilan Șor și primarul din Jora de Mijloc, Marina Tauber.

Recent, Ilan Șor a anunțat că va organiza proteste împotriva celor care se opun magazinelor sociale. Anunțul a fost făcut după propunerea deputaților Partidului Liberal Democrat de a audia conducerea CNA cu privire la magazinele sociale, care, potrivit lor, ar putea influența alegerile parlamentare următoare și ar duce la fraudarea acestora.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?