Transnistria stiri: 1422
Eurovision stiri: 505
Preşedintele stiri: 3994

Maia Sandu, primele declarații: ”Voi ați învins, victoria este a dumneavoastră!”

16 noi. 2020,, 12:14   Politică
6087 9

"Oameni dragi ai Moldovei, victoria este a dumneavoastră, puterea este a dumneavoastră, solidaritatea a învins", a declarat astăzi liderul PAS, în urma publicării rezultatelor preliminare ale alegerilor prezidențiale.

Ea a precizat că votul din aceste alegeri este un semnal că socieatea se poate uni și solidariza. Maia Sandu le-a mulțumit tuturor susținătorilor săi din țară și de peste hotare, a celor din PAS, dar și din alte partide politice, care au votat-o.

"Vă mulțumesc pentru mobilizarea uimitoare, pentru încrederea enormă, pentru unitatea pe care am reușit să o creăm împreună în această campanie. Vă promit să păstrez și să consolidez această unitate. Am spus de fiecare dată: oamenii Moldovei sînt buni și corecți. Răbdarea lor a fost pusă la încercare. Sînt mîndră de moldoveni! Cînd se unesc, ei pot face orice", a declarat ea în cadrul unui briefing.

Sandu a mai remarcat că încrederea acordată de cetățeni o onorează și o motivează pe calea reformării clasei politice.

"Pentru mine acest mandat nu este un premiu sau un privilegiu, este responsabilitate. Urmează patru ani de muncă asiduă pentru a reclădi instituțiile statului".


Lidera PAS a anunțat că imediat după învestirea în funcție, va iniția consultări cu fracțiunilor parlamentare, în vederea identificării unor soluții la problemele urgente ale țării.

"Prioritățile mele vor fi oprirea furtului banilor publici, oprirea schemelor de corupție, atragerea resurselor pentru ca economia să prospre. Voi lucra pentru a proteja antreprenorii, voi promova exporturile moldovenești și voi insista pe susținerea cetățenilor cei mai afectați de criză".

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?