COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Maia Sandu pleacă la Moscova: Ce subiecte va pune în discuție

Maia Sandu pleacă la Moscova: Ce subiecte va pune în discuție

Prim-ministrul Maia Sandu va întreprinde în toamnă o vizită în Federaţia Rusă şi tot în această perioadă va vizita şi Statele Unite ale Americii. Anunţul a fost făcut ieri-seară de către prim-ministru în cadrul unei emisiuni de la „Moldova 1”.

Şeful Cabinetului de miniştri intenţionează să discute la Moscova despre ridicarea barierelor economice impuse de Federaţia Rusă, după semnarea Acordului de asociere cu Uniunea Europeană, precum şi despre îmbunătăţirea condiţiilor de export către Federaţia Rusă.

„Scopul major este să reluăm exporturile în Federaţia Rusă în condiţii mai favorabile”, a spus Maia Sandu, citată de trm.md.

Maia Sandu a mai spus că va discuta cu autorităţile de la Moscova şi despre negocierea unui preţ cît mai mic pentru achiziţia de gaze naturale.


Referindu-se la reacţiile aprinse din societate la declaraţiile făcute în cadrul unui interviu pentru agenţia rusă TASS privind Unirea cu Romînia, Maia Sandu a spus că în unele publicaţii declaraţia a fost ruptă din context. Maia Sandu este de părere că Unirea cu Romînia poate fi decisă doar de către cetăţenii Republicii Moldova în cadrul unui scrutin democratic.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load