TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

MAI multeminimizează

Maia Sandu pentru toate are nevoie de aprobare din exterior. Dnă președinte, poate e timpul să trăim cu mintea proprie?

Timp de 30 de ani, străinii ne-au tot dat sfaturi, iar viața devine din ce în ce mai rea. Țara s-a dezvoltat bine doar 8 ani, in perioada anilor 2001-2009, cînd intervenția consilierilor străini a fost minimizată.

Ar fi de dorit ca Maia Sandu să ia în considerare această experiență și să limiteze cît mai mult posibil participarea străinilor în viața noastră. Mai ales acum, cînd interesele actorilor mondiali în raport cu așa țări precum Moldova nu sînt foarte clare. Desigur, dacă președinta noastră care se bucură de sprijin masiv din partea Occidentului, are o astfel de oportunitate – să nu asculte străini.

În ceea ce privește combustibilul, este chiar atît de greu să poruncești consilierilor să evalueze motivele creșterii prețurilor?

Pentru a face acest lucru, trebuie doar să luați date despre costul petrolului din ultimii 3 ani, să găsiți pe Internet coeficientul de dependență al costului produselor finale de prețul petrolului și să îl comparați cu dinamica schimbărilor de combustibil prețurile pe piața internă.

Puntru aceasta nu este nevoie de străini.


Vasile Balan

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


MAI multe

Sondaj Toate

load