X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Maia Sandu obține cîștig de cauză în procesul intentat împotriva lui Șor

21 ian. 2021,, 11:51   Politică
7851 9

Președinta Maia Sandu a cîștigat în prima instanță procesul intentat contra lui Ilan Șor pentru minciună și defăimare.

Prin decizia dictată astăzi instanța îl obligă pe Ilan Șor să dezmintă public minciuna că Maia Sandu ar fi primit bani în plic, transmite zdg.md.

„E doar una dintre minciunile folosite de oponenții mei politici în încercarea de a opri venirea la putere a unor politicieni care lucrează pentru popor. Dacă decizia primei instanțe va fi păstrată, Ilan Șor va trebui să-mi plătească despăgubiri de 50.000 de lei. Voi dona acești bani unor familii nevoiașe. sînt banii cetățenilor”, comentează președinta Maia Sandu.

În 2018, preşedintele Partidului ŞOR, Ilan Şor, a declarat că personal îi transmitea sume impunătoare în plic, pe timp ce Sandu era ministru.

„Scumpă Maia! În primul rînd, înțeleg ura ta față de Marina, care este tînără, frumoasă și a obținut rezultate în tenis. (…) Trebuie să înțelegi: știu cît de mult ți-a plătit Filat în plic în fiecare lună, ca surplus la salariu. Și anume eu am fost cel care punea banii în plic, înainte ca el să ți-i transmită ție”, scria Ilan Șor în 2018 pe o rețea de socializare.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?