X 
Criza energetică stiri: 1714
Cutremure stiri: 389
Eurovision stiri: 423

Maia Sandu, la întrevedere cu Ambasadorul României la Chișinău. Ce subiecte au fost discutate de oficiali

2 feb. 21:30   Politică
1888 1

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut o întrevedere cu E.S. Cristian-Leon Țurcanu, Ambasadorul României la Chișinău, transmite protv.

Discuțiile s-au axat pe proiectele comune care urmează a fi implementate, dar și despre parcursul european al țării noastre. Potrivit Președinției, Maia Sandu le-a mulțumit domnului ambasador și partenerilor români pentru sprijinul consecvent oferit țării noastre.

Totodată, aceștia au discutat despre crearea punctului comun de trecere a frontierei Leuseni-Albița, pe sensul de intrare în România, dar și despre primul lot de lemne din România, de peste 2000 de metri steri, care vor ajunge în curînd la cetățeni. Ulterior, Șefa statului a apreciat, de asemenea, sprijinul Bucureștiului în parcursul nostru european.

"România ne-a fost alături ori de cîte ori a fost nevoie și rămîne principalul partener economic al țării noastre" , a menționat șefa statului.

5
0
0
0
20

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mitropolia Română cere ca, pe lîngă clădirea Bibliotecii Naționale a Republicii Moldova, să-i fie transmite încă 17 clădiri din toată țara. Ar trebui făcut acest lucru?