X 
Puterea stiri: 7441
Criza energetică stiri: 1120

Maia Sandu, la 50 de ani: Ce mesaje i-au transmis moldovenii

24 mai. 13:27 (reactualizat 24 mai. 22:00)   Politică
6606 0

Președintele țării, Maia Sandu, este astăzi omagiată, împlinind vîrsta de 50 de ani. Cu această ocazie, moldovenii s-au întrecut în mesaje de felicitare. În timp ce unii i-au urat de bine și au lăudat-o, alții i-au criticat activitatea, spunînd că au avut așteptări mai mari de la șefa statului.

Practic într-un glas, moldovenii i-au urat șefei statului multă sănătate, lăudînd-o pentru progresele în activitatea ei zilnică.

„Îi urez multă sănătate, să poată să conducă țara în continuare și să fie u demnitar de stat demn”, i-a urat o tînără întîlnită în stradă.

„Are multe de spus, dar nu știu dacă toți o înțeleg. Să aibă răbdare și să facă ceea ce și-a propus. Ea tace și face, iar noi așteprăm rezultate”, spune o locuitoare a capitalei.

„Important e să fie demnă de alegerile pe care le face. Să aibă multă putere și răbdare și să fie sănătoasă, pentru că, indiferent de funcția pe care o are și organizația din care face parte, important este să fie sănătate și noroc”, a opinat o trecătoare.

„Sănătate! Bani nu-i urez să aibă, pentru că sînt sigur că o duce bine. Să dea dovadă de maturitate politică, astfel încît R. Moldova să înflorească, nu să fie ca în prezent”, i-a urat un alt trecător.


Printre moldovenii care apreciază activitatea Maiei Sandu, am întîlnit și persoane care spun că șefa statului ar trebui să fie mult mai deschisă spre comunicare și să se gîndească la toți cetățenii.

„Noi putem să-i dorim succese în viitor. Are șanse să spună ceva lumii, dar ascunde, nu spune. Trebuie să ne spună deschis ce ne așteaptă, pentru că ceea ce ne așteaptă nu e bine”, spune un bărbat întîlnit pe străzile Chișinăului.

„Nu am niciun motiv, pentru că nu o iubesc. Nu-mi place activitatea ei deloc”, a spus, grăbită, o moldoveancă.

„Să se gîndească la pensionari, asta aș vrea să-i transmit”, este mesajul unei alte trecătoare.

Maia Sandu s-a născut la 24 mai 1972, în satul Risipeni, raionul Fălești. Pe 24 decembrie 2020, Maia Sandu a fost învestită în funcția de Președinte al Republicii Moldova, după victoria din 15 noiembrie 2020, cînd a avut loc cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale.


Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre faptul că zborurile directe către Moscova au fost interzise?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав