X 
Incendii stiri: 687
Cazul Șor stiri: 585
Preşedintele stiri: 3717

Maia Sandu: "La 1 iunie, am scris istorie împreună - Moldova a fost centrul Europei"

2 iun. 13:38   Politică
3574 1

Președintele Maia Sandu a publicat astăzi o adresare video către cetățeni, ca urmare a desfășurării Summitului Comunității Politice Europene (CPE) în Moldova.

Șefa statului a specificat că la 1 iunie, am scris istorie împreună și că Moldova a fost centrul Europei.

„Acest lucru nu s-a întîmplat pur și simplu, ci datorită oamenilor harnici și dedicați; unii s-au văzut mai mult, alții mai puțin, dar toți au muncit mult pentru a face posibil acest eveniment.

Toți oaspeții au spus la unison că Summitul CPE în Moldova a fost un succes, iar acest succes se datorează vouă, oameni ai Moldovei”, a spus președintele.

La fel, Maia Sandu a venit cu mulțumiri în adresa celor celor care au participat la organizarea evenimentului.


„Mulțumesc fiecăruia dintre voi: diplomați, ofițeri de securitate, drumari, muncitori, agenți de circulație, polițiști, carabinieri, însoțitori de tren, conductori, medici, bucătari, jurnaliști, fotografi, traducători, florari, soldați, contabili, ospătari, responsabili de curățenie și salubritate, tehnicieni, șoferi, artiști, videografi, regizori, comunicatori, funcționari publici, toți cei care au asigurat ordinea și securitatea, locuitorii comunei Bulboaca, echipa Castelului Mimi și mulți alții!

Voi sînteți echipa alături de care am făcut imposibilul posibil. Și am reușit.

Voi ați făcut ca Europa să se simtă la ea acasă. Cu voi și cu oameni ca voi Moldova sigur va ajunge în Uniunea Europeană”, a punctat șefa statului.

5
0
0
0
28

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre decizia de a confisca mașina șoferilor care conduc în stare de ebrietate?