Criza energetică stiri: 789
Preşedintele stiri: 3235
Puterea stiri: 7327
Obiectiv european stiri: 286

Maia Sandu își ia cîteva zile de concediu pentru a merge la Harvard

23 mai. 15:24   Politică
2262

Președinta Maia Sandu va merge în această săptămînă în SUA pentru a ține un discurs de absolvire la Harvard Kennedy School, instituție pe care a absolvit-o în 2010, transmite jurnalist.md.

Invitația de a ține un discurs la Harvard, Maia Sandu a primit-o la finele luni martie a.c. din partea instituției.

În emisiunea „Bună seara” de la postul public de televiziune, Maia Sandu a spus, fiind întrebată despre vizita sa din SUA, că își va lua cîteva zile de concediu pentru a merge la universitatea în care a învățat.

„Voi merge în calitate de absolventă”, a spus Maia Sandu, fără ca să ofere detalii despre vizita sa în SUA.

Discursul de absolvire al Maiei Sandu va face parte din ceremonia de absolvire din acest an, care va avea loc miercuri, 25 mai, la Kennedy School, după doi ani de ceremonii virtuale din cauza pandemiei.


După absolvirea Harvard Kennedy School, Maia Sandu a activat în calitate de consilier la Banca Mondială, la Washington. Ulterior, însă a revenit în Moldova unde și-a început cariera publică și politică. În 2020, Maia Sandu a fost aleasă în calitate de președinte al R. Moldova.

2

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав