X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Maia Sandu îşi caută papucii la poliţie

30 aug. 2018,, 14:30   Politică
6951 6

Președinta PAS, Maia Sandu roagă polițiștii care i-au evacuat pe protestatari în ziua de 27 august, printre care se afla și liderul PAS, să returneze obiectele care au fost atunci sechestrate: drapele, încălțăminte, aparate de sonorizare, și un fotoliu de cauciuc.

În cadrul unei conferințe organizate astăzi de liderii mișcării de Rezistență ACUM, Maia Sandu a cerut polițiștilor să returneze lucrurile sechestrate în timpul evacuării din fața monumentului lui Ștefan Cel Mare din Capitală.

„Vreau să le cer polițiștilor, cei care ne-au evacuat de acolo și au venit să ne intimideze, pentru că noi eram 70 de oameni acolo nu era nevoie să mobilizeze sute de polițiști, vreau să le cer să ne întoarcă lucrurile care ne-au fost luate. Am pierdut acolo 20 de drapele. 10 drapele ale Republicii Moldova, 10 drapele ale Mișcării de Rezistență ACUM. Am pierdut acolo aparate de sonorizare care sînt foarte scumpe. Colegii mei au rămas fără încălțăminte. Ne-a fost sechestrat un fotoliu de cauciuc. Așteptăm ca poliția să ne întoarcă acestea lucruri”, a declarat Maia Sandu.

Amintim că pe 27 august, protestatarii adunați lîngă monumentul lui Ștefan cel Mare și Sfînt din centrul capitalei au fost evacuați de polițiști pentru a permite desfășurarea evenimentelor prilejuite de sărbătorirea Zilei Independenței R. Moldova.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?