COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 826 262  INFECTAȚI  313 849(+1407)   TRATAȚI 294 229     DECESE 7172 (+34)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2946
Puterea stiri: 6729

Maia Sandu îi poate depăși pe toți președinții noștri anteriori. Opinie

27 iul. 14:45   Politică
5318 13

Dacă președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, se va întîlni cu președintele Rusiei, Vladimir Putin, și ei vor ajunge la un acord cu privire la cooperare, atunci ea îi va depăși pe toți președinții noștri anteriori.

Această opinie a fost exprimată pentru eNews de fostul primar general al mun. Chișinău, Serafim Urechean, transmite Noi.md.

Potrivit lui, timpul va arăta ce se va întîmpla cu noul guvern.

"Dar, din moment ce majoritatea alegătorilor au votat pentru acesta, el trebuie respectat. Și să le dăm o șansă să arate e poate. Dacă vor putea rezolva măcar problemele corupției, deja va fi bine. Și nu trebuie să dezamăgim oamenii înainte de timp", a spus Serafim Urechean.

"Într-un an-doi vom vedea de ce este capabil noul guvern. Țara experimentează deja de 30 de ani, vom mai răbda cîțiva. Există cîteva rețete destul de simple, cu ajutorul cărora statul poate fi gestionat cu succes. Principalul lucru aici este să nu-ți arăți ambițiile și să nu lucrezi după principiul "lasă-l să fie prost, dar al nostru". Să nu pună lideri în fruntea ministerelor și departamentelor după acest principiu", a spus fostul primar de Chișinău.


Serafim Urechean consideră că încercările de divizare a societății au fost extrem de distructive pentru Moldova de-a lungul existenței sale. "Trebuie să mizăm pe cei care înțeleg în administrația publică, să alegem oameni instruiți. Nu trebuie să împărțim țara în "ai noștri" și în "dușmani". Atunci ar putea să se întîmple și ceva bun", a spus el.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽