X 
Coronavirus stiri: 8125
Obiectiv european stiri: 322
Criza energetică stiri: 900

Maia Sandu, despre absentarea de la evenimentele din 9 mai: Am avut o urgență medicală. Se poate întîmpla oricui

21 mai. 11:15   Politică
4095

Președinta țării, Maia Sandu, și-a anulat toate întrevederile din data de 9 mai din motiv de sănătate. Declarația dată a fost făcută de șefa statului în cadrul emisiunii „Bună seara” de la Moldova 1.

Maia Sandu a precizat că nu a avut alte motive de a lipsi în afara de cele care țin de sănătatea ei, transmite Noi.md cu referire la realitatea.md.

„Am avut o urgență medicală și din păcate nu am putut să fiu la evenimente în acea zi. Inclusiv la întîlnirea cu domnul secretar General al ONU. A trebuit să amîn pe a doua zi. Chiar dacă este a doua vizită în 30 de ani a unui secretar General ONU. Dar se întîmplă. Se poate întîmpla oricui”, a declarat Maia Sadu.

Amintim că în data de 9 mai Președenția a anunțat că Sandu nu va putea participa la evenimentele dedicate zilei de 9 mai, precum și nici la conferința de presă pe care urma să o susțină împreună cu Secretarul General al Organizației Națiunilor Unite, António Guterres.

Precizăm că, Maia Sandu nu a participat la ceremonia de depunere a florilor la Memorialul „Eternitate”, cu ocazia zilei de 9 mai, cînd este marcată finisarea celui de-al Doilea Război Mondial.


La Memorial au depus flori doar prim-ministra țării, Natalia Gavrilița, și președintele Parlamentului, Igor Grosu, fiind însoțiți de membrii Cabinetului de miniștri.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

[No canvas support]
  • Votat 0
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав