Transnistria stiri: 1364
Eurovision stiri: 499

Maia Sandu cheamă oamenii din nou la protest

3 dec. 2020,, 19:59   Politică
6303 15

Președinta aleasă a Republicii Moldova, Maia Sandu cheamă oamenii în stradă pentru a-și arăta dezacordul cu acțiunile celor care au votat astăzi proiectele de legi în Parlament, informează tribuna.md.

„Ceea ce s-a întîmplat astăzi este o dovadă în plus că în Parlament s-au cuibărit infractori, care nu respectă nici Constituția, nici legea și mai ales – nu respectă poporul. Cînd Parlamentul se întoarce împotriva oamenilor, acest Parlament trebuie dat jos”, a spus Președinta.

Totodată, Sandu a anunțat că mîine va fi depusă o contestație la Curtea Constituțională, în care se va cere anularea legilor votate astăzi.

„Acest Parlament trebuie să plece, acest Guvern trebuie să plece. Oamenii cer anticipate, oamenii cer un Guvern care-i ajută și nu un Guvern care vine în Parlament cu un buget plin de scheme. Noi vom face ceea ce ne cer oamenii”, a precizat Sandu.

Prin urmare, ea a anunțat: „Duminică ieșim cu toții în Piața Marii Adunări Naționale să le spunem ce crede poporul. Dragi cetățeni, noi sîntem mulți, noi sîntem puternici și uniți. Vă rog să veniți la evenimentul de duminică – 6 decembrie, și vă rog foarte mult să ne protejăm unii pe alții”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?