Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Maia Sandu a salutat rezultatele ședinței comune a Guvernelor de la Chișinău și București

12 feb. 2022,, 09:16   Politică
2921 38

Președintele Maia Sandu, a avut o întrevedere cu prim-ministrul României, Nicolae Ciucă. Oficialii s-a întâlnit vineri, 11 februarie, după ședința comună a Guvernelor de la Chișinău și București.

„Am salutat rezultatul excelent al reuniunii, în cadrul căreia au fost semnate 13 acorduri și protocoale importante. Am apreciat faptul că cele două Guverne au reușit să pregătească proiecte concrete pentru oameni, la mai puțin de trei luni de la semnarea Foii de parcurs, în cadrul vizitei mele la București.”, a subliniat Maia Sandu.

Potrivit președinteleui Sandu, cu ajutorul României vom continua să ne consolidăm independența energetică, vom investi în infrastructura națională și locală, în programe culturale și educaționale.

„Am salutat, în special, semnarea Acordului privind ajutorul financiar nerambursabil de 100 de milioane de euro. Ședința comună a celor două Executive este încă o dovadă a relației speciale pe care o avem cu România. Scopul nostru e să consolidăm această relație în ascensiune, în beneficiul ambelor țări și al cetățenilor noștri.”, a menționat președintele țării.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?