X 
Transnistria stiri: 1424
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

Maia Sandu a avut o întrevedere cu ambasadorul Letoniei, aflat la final de mandat

9 aug. 2023,, 21:23   Politică
1975 0

Președinta Maia Sandu l-a salutat astăzi pe Ambasadorul Republicii Letonia, E.S. Uldis Mikuts, care își încheie misiunea diplomatică în Republica Moldova.

Șefa statului a apreciat relațiile de bună prietenie dintre țările noastre și i-a mulțumit diplomatului pentru efortul depus în dinamizarea cooperării bilaterale.

Pe parcursul mandatului ambasadorului Mikuts, Republica Moldova a fost vizitată de Preşedintele Egils Levits, Premierul Krišjānis Kariņš, Președintele Seimului Edvards Smiltēns. Șefa statului a menționat că vizitele primilor oficiali letoni contribuie la consolidarea relațiilor dintre statele noastre și reprezintă un semnal important de sprijin al parcursul european al Republicii Moldova.

"Țara noastră mizează pe susținerea Letoniei și pentru următorii pași în procesul nostru de aderare la Uniunea Europeană".

De asemenea, Președinta a mulțumit pentru faptul că guvernul leton prioritizează, de-a lungul anilor, Republica Moldova în acordarea asistenței sale externe pentru dezvoltare.

1
0
0
0
7

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?