X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Mai este loc pentru Kulminski în politică? Ce spune fostul vicepremier

10 dec. 2021,, 06:52   Politică
1852 0

La aproape două luni de la demisia din funcția de vicepremier pentru reintegrare, Vlad Kulminski spune că îi place să discute cu mai mulți actori politici.

Totodată acesta a menționat că actualmente guvernul Republicii Moldova se confruntă cu toate crizele posibile, care nu pot fi amînate.

”Acum ceea ce este important, este să nu pierdem din vizor sarcinile strategice, să nu ne înglodăm în probleme birocratice care există. Acum, la noi nu este vorba despre gestionarea statului, acum la noi este vorba despre o sarcină strategică de a schimba cum funcționează statul Republica Moldova. Noi trebuie să punem sarcini strategice globale și trebui să ne axăm pe atingerea acestor sarcini”, a mai spus fostul vicepremier.

Vlad Kulminski spune că a discutat cu mai multe forțe politice din țara noastră, doar că deocamdată nu se implică în politic.

”Eu în continuare am foarte mult respect față de doamna președinte Maia Sandu. Eu cred că ea cumva a setat alte standarde în politica RM și cred că oricare alți politicieni vor veni după ea cumva vor trebui să corespundă acestor cerințe. Pentru mine este important și interesant să discut cu toți actorii politici”, a concluzionat acesta.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?