X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Mai devreme sau mai tîrziu, cineva oricum va trebui să clarifice totul. Opinie

26 apr. 2023,, 17:45   Politică
3030 0

Un stat independent este unul care poate duce o politică independentă, dar, din păcate, acum multe state europene serioase nu sînt independente.

Această opinie a fost exprimată de jurnalistul, expertul, vloggerul Alexandr Stahurschi, vorbind în cadrul emisiunii "Tema cu Liudmila Belcenkova" pe canalul ”Primul în Moldova”, relatează Noi.md.

"Auzim în ultima perioadă tot mai des știri despre scandaluri privind interceptarea telefonică a diferitor oficiali de rang înalt de către serviciile speciale americane în Europa, am auzit că aceștia au fost impuși să-și retragă la propriu businessul din Federația Rusă, care nu era de acord să părăsească Rusia. Și acest lucru s-a întîmplat în țările mari. Acest lucru vorbește despre faptul că în această lume există un anumit suzeran, ale cărui interese sînt mai presus de toate interesele, iar alte țări sînt pur și simplu nevoite să balanseze în acest format", a spus Alexandr Stahurschi.

Potrivit lui, Moldova, de asemenea, menține o anumită direcție de plutire.

"Noi o numim integrarea europeană. Dar, după cum se spune, cu apă poți stropi și un copil. Acesta este cel mai rău scenariu, după părerea mea, pentru Moldova, cînd la noi într-adevăr nu se ține cont de interesele economice, de interesele de afaceri, de interesele politice, pentru că mai devreme sau mai tîrziu cineva va trebui să clarifice totul. Cînd se va întîmpla acest lucru - nimeni nu știe, dar cu siguranță se va întîmpla", a spus expertul.

35
0
0
0
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?