X 
Transnistria stiri: 1421
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3992

MAI al Transnistriei: Focuri de armă în direcția satului Colbasna și drone din Ucraina

27 apr. 2022,, 11:25   Politică
6372 0

În dimineața zilei de 27 aprilie, la ora 8:45, din partea ucraineană în direcția satului Colbasna, Transnistria, s-au tras focuri de armă.

Informații despre victime deocamdată nu există.

Despre acest lucru a anunțat așa-numitul Minister al Afacerilor Interne al nerecunoscutei RMN, menționînd, de asemenea, că noaptea trecută, pe cerul deasupra satului Colbasna din raionul Rîbnița, au fost observate mai multe drone. Aparatele de zbor au fost lansate pe teritoriul Transnistriei din Ucraina.
Amintim că în satul Colbasna este situat un depozit de arme. Potrivit experților, acesta este cel mai mare depozit de muniții din Europa.

De menționat că copreședintele Comisiei Unificate de Control (CUC) pentru gestionarea operațiunii de menținere a păcii din Transnistria nerecunoscută, Oleg Beleakov, a negat miercuri informația privind focurile de armă în zona depozitelor militare din apropierea satului Colbasna.

"La sediul pacificatorilor au parvenit informații despre împușcături în zona depozitelor din Colbasna. Acestea au fost verificate, dar nu au fost confirmate. <...> S-au auzit focuri de armă de pe teritoriul Ucrainei", a declarat Beleakov pentru corespondentul TASS.


Potrivit acestuia, s-au auzit mai multe focuri de armă unice de calibru mic trase pe teritoriul Ucrainei, granița cu care se desfășoară la 2 km de depozite.

3
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?