COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Macron, Mattarella, Steinmeier, Iohannis: La Ierusalim Dodon a discutat cu șefii mai multor state (FOTO)

Macron, Mattarella, Steinmeier, Iohannis: La Ierusalim Dodon a discutat cu șefii mai multor state (FOTO)

În Ierusalim, înainte de evenimentele oficiale, organizate în cadrul Forumului Mondial în memoria victimelor Holocaustului, președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut discuții informale cu șefii mai multor state.

Printre aceștia se numără președintele Franței Emmanuel Macron, liderul Italiei Sergio Mattarella, președintele Germaniei, Frank-Walter Steinmeier și președintele României Klaus Iohannis.

De asemenea, Igor Dodon a discutat cu reprezentanții Austriei, Albania, Armeniei, Bulgariei, Germaniei, Georgiei, Israelului, Islandei, Serbiei, Finlandei, Croației, Cehiei, Suediei, cu spekerul Camerei Reprezentanților din Congresul SUA și cu reprezentantul oficial al Vaticanului. Președintele a postat fotografii pe pagina sa de socializare.


Reamintim că șeful statului întreprinde o vizită de lucru în statul Israel, la invitația președintelui Reuven Rivlin de a participa la Forumul Mondial în memoria victimelor Holocaustului.Acest eveniment de amploare a fost programat să coincidă cu împlinirea a 75 de ani de la eliberarea lagărului morții de la Auschwitz de către Armata Roșie. La Forumul participă peste 50 de delegații străine la nivel de șefi de stat, guverne, parlamente etc.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load