X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Lukaşenko l-a invitat pe Dodon să viziteze Minskul

1 oct. 2018,, 10:20   Politică
2450 1

Preşedintele Republicii Belarus, Aleksandr Lukaşenko l-a invitat pe președintele Republicii Moldova, Igor Donon, să viziteze pe data de 14 octombrie Minskul ca să participe la ceremonia de sfinţire a Catedralei-monument a"Tuturor Sfinților”.

Informaţia în cauză a fost comunicată de șeful statului moldovean, menționînd că paroh al acestui locaş este părintele Fiodor, unul dintre cei mai înțelepți clerici ai Belarusului. Anul trecut Domnia Sa a vizitat Republica Moldova la invitația lui Igor Dodon, transmite Noi.md.

Preşedintele Moldovei a declarat că în timpul întrevederii de lucru cu președintele Belarusului, Alexandru Lukașenko, "pe marginea" summitului șefilor de stat ai CSI, care a avut loc la Dushanbe, părțile au discutat o gamă largă de probleme de pe agenda bilaterală și internațională, constatînd cu satisfacţie creşterea volumului schimburilor comerciale dintre ţările noastre.

În același context, domniile lor au apreciat înalt Festivalul Vinului Moldovenesc la Belarus, care s-a desfășurat pentru al doilea an consecutiv la inițiativa președintelui Republicii Moldova şi sub patronajul preşedintelui Belarus.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?