Lucrările de pregătire pentru scrutinul electoral, monizorizate de APCE

Lucrările de pregătire pentru scrutinul electoral, monizorizate de APCE

Prim-ministrul Pavel Filip a avut ieri o întrevedere cu delegaţia misiunii preelectorale a Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE), condusă de Claude Kern, comunică Noi.md.


Echipa de observatori se află în Republica Moldova pentru a monitoriza lucrările de pregătire pentru scrutinul electoral din 24 februarie curent.


Premierul a apreciat faptul că APCE  a dat curs invitației de a observa procesul electoral din țara noastră, menționînd că la nivel instituțional au fost luate toate măsurile necesare pentru a asigura buna desfășurare a viitorului scrutin. 


Membrii delegației APCE au salutat deschiderea Guvernului pentru comunicare: „Republica Moldova este o țară foarte importantă pentru noi. Nu sîntem aici pentru a critica, ci pentru a monitoriza obiectiv și imparțial procesul electoral”.


Procesul preelectoral din țara noastră este monitorizat de 32 de observatori ai APCE, care se vor afla în Republica Moldova pînă pe 31 ianuarie curent. La finalul vizitei va fi difuzată o declarație. Misiunea Adunării Parlamentare a Consiliului Europei monitorizează procesul electoral din Republica Moldova începînd cu anul 1994.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load