X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Lovitură devastatoare pentru Sandu: Ciobanu îi reaminteşte trecutul “glorios”, alături de Braghiş

10 feb. 2020,, 11:55   Politică
8475 2

Lidera PAS, Maia Sandu, este atacată de deputatul fracțiunii Platformei DA, Maria Ciobanu, care îi ia apărarea fostuzlui său coleg Grigore Cobzac, candidat independent în circumscripţia Hînceşti, la alegerile parlamentare noi.

Maria Ciobanu îi reaminteşte Maiei Sandu de trecutul său cu multe semne de întrebare, legat invlusiv de fostul lider comsomolist Dumitru Braghiş.

„Doamne ferește de oamenii orgolioși care ajung pe val! Am vorbit adineauri cu domnul Cobzac, fostul președinte al raionului Hîncești, deputat în legislatura precedentă, candidat independent pe circumscripția uninominală nr.38 Hîncești. Nu am permisiunea dînsului să divulg ceea ce am discutat, dar nu pot să nu spun cîteva lucruri, întrucît mi-am dat seama că fostul meu coleg suferă. Suferă, pentru că a crezut fără rezerve în oameni care au ajuns absolut întîmplător să facă politică, oameni, care atunci cînd unii dintre noi eram vînați de reprezentanții sistemului politic dictatorial, ei erau lîngă Braghiș și lîngă alți comsomolisti sau făceau bani prin diferite ONG-uri...Prezentați-vă pe voi! Faceți o trecere în revistă a succeselor voastre "fulminante" și lăsați cetățeanul să îl judece pe Grigore Cobzac și pe candidatul vostru de neprețuit!”, a scris Maria Ciobanu, într-o postare pe Facebook pe Facebook.

Amintim că Partidul Platforma Demnitate şi Adevăr, din care face parte Maria Ciobanu, a decis să acorde susținere electorală candidatului independent Grigore Cobzac în alegerile parlamentare noi din circumscripția 38, din raionl Hînceşti.

„Urmare a consultărilor interne, în special a structurilor locale și a consiliului politic al OT Hîncești, Biroul Politic Național al Platformei Demnitate și Adevăr a decis astăzi să acorde susținere electorală candidatului independent Grigore Cobzac în alegerile parlamentare noi din circumscripția 38”, se conţine într-un comunicat al PPDA.


În acelaşi comunicat, formaţiunea condusă de Andrei Năstase regretă faptul că PAS nu a dorit să participe la identificarea unui candidat comun ne-afiliat politic, care ar fi reprezentat forțele proeuropene și naționale.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?