X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Locul aflării fostului „stăpîn” al Moldovei a fost descoperit

30 sep. 2019,, 17:38   Politică
19282 0

Oligarhul fugar nu și-a realizat visul pînă la sfîrșit – nu a spălat toți banii, nu a spălat mai mult decît este. Oricîți bani ar avea, aceștia sînt suficienți pentru un mod de viață plăcut, cu oceanul după geam, relatează eNews.

Plahotniuc este adesea văzut într-una dintre cele mai prestigioase zone din Miami Beach. Acesta este un oraș balnear cu renume mondial, situat pe un tărîm între Oceanul Atlantic și golful care separă Miami Beach de Miami. Din geamurile zgîrie-nori din această zonă poate fi văzut oceanul, scrie mybusiness.

Mai precis, sursele susțin că fostul „stăpîn” al Moldovei s-ar fi stabilit în cartierele din South Point Drive.

În ciuda prestigiului, al unui climat plăcut și al apropierii de plaje, locuința este destul de accesibilă pentru oligarhul moldovenesc. Această coastă, apropo, nu este un loc nou pentru familia oligarhului. Anul trecut, fostul lider PDM a fost văzut acolo în vacanță.

În cartierele din South Point Drive, chiria unui apartament cu suprafața de aproximativ 200 mp costă 9.250 dolari pe lună. Apartamentul are doar 2 dormitoare și 2,5 băi (ce înseamnă asta, să clarifice însuși Plahotniuc), dar și o priveliște superbă asupra parcului, plajei și oceanului. Chiria pentru o lună a unor apartamente mai mari costă tot atît cît ar costa o locuință mică în Moldova, doar că pentru întreaga viață - 18-24 mii de dolari.
Și dacă chiria acestor apartamente îi pare scumpă, atunci agenția imobiliară locală ar putea găsi o locuință de două ori mai modestă pentru 3 mii 800 de dolari pe lună.


Însă, rapoartele Kroll le sugerează cetățenilor moldoveni gînduri neplăcute – totuși, Plahotniuc a cîștigat indecent de mult. Și, deci, ar fi putut să-și procure o locuință în cartierul respectiv. 2 milioane de dolari pentru 100 de metri pătrați, comparativ cu miliardele cîștigate și furate, e o sumă modestă pentru necesitățile vitale.

Deci, dacă îl vom vedea vreodată pe oligarhul fugar, el va fi bronzat și odihnit de treburile statului. Ceea ce nu se poate spune despre participanții mai mici, dar nu mai puțin importanți la „Landromatul” moldovenesc – ei încă mai speră să-și păstreze schemele frauduloase în Moldova și să își continue activitățile.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?