Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

Locuitorii unui raion i-au reamintit unui actual deputat cum a furat cot la cot cu Filat

17 aug. 2018,, 16:01   Politică
8171 0

Deputatul PLDM Grigore Cobzac se erijează, în Parlament, în mare apărător al dreptăţii, însă are o sumedenie de schelete în dulap.

Locuitorii raionului Hînceşti au readus în memoria opinie publice cîteva isprăvi ale acestuia, în timpul inundaţiilor din lunca Prutului, din 2010. “Cu toții ținem minte consecințele suportate în urma inundațiilor din lunca Prutului (Obileni, nemțeni, Cotul Morii), dar puțini cunosc care sînt beneficiarii, Adevărații eroi care sau îmbogățit pe probleme și nevoile oamenilor”, se conţine într-o postare pe pagina Dezvoltare și Probleme Hîncești, de pe Facebook.

“În urma inundațiilor companiile beneficiare de construcția noului sat #CotulMorii au fost companiile afiliate ex-Președintelui Raionului Hîncești, actualul deputat Grigore Cobzac, împreună cu alt #erou al raionului Vlad Filat. Sume impunătoare, provenite din donațiile Oferite de Romînia și Georgia. În același timp, domnul Cobzac din cimentul dăruit de Ramînia, îl vindea în propriul magazin, fapt constatat de Hînceșteni #nuseuita. Cum să explice dumnealui cît de sincer și integru este”, notează sursa citată.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?