Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

LIVE: Protest la Comisia Electorală Centrală

7 iun. 2021,, 13:10 (reactualizat 7 iun. 2021,, 15:49)   Politică
7496 8

UPDATE 15:49

Protestele de la Comisia Eelectorală Centrală s-au încheiat

Protestatarii adunaţi în faţa sediului CEC şi-au luat o pauză pînă mîine, când CEC se va întruni din nou în şedinţă pentru a examina acelaşi subiect.

14:20 - Vasile Costiuc, liderul Partidului Democrația Acasă, prezent la protest, l-a numit pe Platon obrazic.

„Voi ați furat toți banii și ne spuneți că avem„instinct de turmă”? Da nu îți este rușine să spui asta la oamenii acețtia care au venit aici? Ești prieten cu procurorul geenral și îți permiți să numești oamenii „efect de turmă”? Chiar așa ai venit, obraznic, să îți bați Joc de noi?”, a declarat Vasile Costiuc, liderul Partidului Democrația Acasă.

În replică, Platon a încercat să se apere argumentând că „nu îi este rușine pentru că nu am făcut nimic ilegal” iar cei prezenți la protest ar învinui oameni nevinovați.


14:02 - Veaceslav Platon a venit la CEC, acolo unde protestează reprezentanţii mai multor partide. Acesta a intrat în mulţimea de oameni şi a fost luat în furci de către manifestanţi.

13:20 - Circulația pe strada Vasile Alecsandri din Capitală, tronsonul cuprins între strada Mitropolitul Varlaam şi bd. Ștefan Cel Mare, este blocată din cauza protestului de la sediul Comisiei Electorale Centrale. În zonă s-au format ambuteiaje, iar oamenii legii redirecționează traficul pe alte străzi.

La protest sînt aproximativ 200 de persoane.

13:10 - Protest la Comisia Electorală Centrală în vederea deschiderii mai multor secții de vot în diasporă. Protestatarii cer demisia membrilor CEC.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?