Coronavirus stiri: 8126
Obiectiv european stiri: 322
Criza energetică stiri: 904

Litvinenco spune ce se ascunde în spatele alertelor false cu bombă din Chișinău

5 iul. 15:38   Politică
2431

„Metodele banditești în a acționa nu se schimbă odată cu trecerea timpului. Vă amintiți de ziua de 7 iunie 2019, cînd Plahotniuc, nevrînd să accepte debarcarea sa de la butoanele puterii, organiza tot felul de ”alerte cu bombă” în Parlament și în alte instituții ale statului?”, a scris ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco, într-o postare pe Facebook.

„Apoi iată – azi judecătoria Ciocana examinează cererea procurorilor de arestare a lui Plahotniuc (în cuntumăcie, adică absență nemotivată) și asistăm din nou la aceeași ”alertă cu bombă”.

Bine că s-au mai schimbat lucrurile între timp, astfel încît combinațiile șmecherilor să fie date peste cap. Pe de altă parte, probabil că trebuie de venit cu măsuri suplimentare pentru ca răspunderea pentru astfel de perversiuni să fie pe potriva gravității faptei comise”, a scris Sergiu Litvinenco.

Amintim că mai multe alerte cu bombe au fost semnalate cu puțin timp în urmă la sediile tuturor Judecătoriilor din Chișinău, la Aeroportul Internaținal, la Spitalul Republican, la clădirile, Parlamentului și a Curții Supreme de Justiție.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Experții vorbesc despre un posibil deficit de apă în Moldova. Ce ar trebui să facem?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав