X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Litvinenco, reacție la cazul Tauber: Instituțiile statului trebuie să riposteze

5 dec. 2021,, 10:00   Politică
5463 11

După ce candidata Partidului Șor, Marina Tauber, a fost exclusă din cursa electorală pentru Primăria municipiului Bălți la funcția de primar general, cu o reacție a venit și Ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco.

Acesta spune într-o postare pe Facebook că „instituțiile statului trebuie să riposteze în caz că unii indivizi calcă în picioare legea și bunul simț”.

„Indiferent de cît de mulți bani ar avea unii indivizi, instituțiile statului trebuie să riposteze în caz că aceștia calcă în picioare legea și bunul simț.

Mai ales dacă banii sînt furați de la acest popor necăjit. Nu pot grupurile de interese sau oligarhice să fie mai puternice decît Statul.

Ceea ce am văzut la Bălți ieri şi azi arată că încă avem multe de făcut pentru a ne proteja Statul. Este principala noastră sarcină în cei 4 ani de guvernare – să construim instituții, să întărim Statul şi să distrugem grupurile criminale, care îi subminează autoritatea”, a scris Litvinenco.


De menționat că că Comisia Electorală Centrală a decis amînarea turului doi de scrutin de la Bălți. Decizia a fost luată imediat după ce Curtea de Apel din Bălți a menținut decizia primei instanțe care a anulat înregistrarea Marinei Tauber în scrutin.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?