Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Litvinenco: „Mizăm în continuare pe sprijinul României în procesul de reformare a justiției”

29 dec. 2021,, 16:26   Politică
2039 5

Ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco, a avut astăzi o întrevedere cu Ambasadorul României la Chișinău, E.S. Daniel Ioniță, în cadrul căreia au discutat despre principalele domenii de cooperare, cum ar fi lupta împotriva corupției și reforma sistemului de justiție.

Ministrul Justiției a vorbit și despre posibilitatea de a colabora cu experți care au fost implicați în reforma justiției din România și au pus la punct un sistem funcțional de luptă cu corupția.

„Mizăm în continuare pe sprijinul României în procesul de reformare a justiției. Am urmărit rezultatele pe care le are în consolidarea instituțiilor anticorupție și reiterez interesul nostru de a prelua bunele practici, în special în domeniul combaterii corupției”, a subliniat Sergiu Litvinenco.

La rîndul său, ambasadorul Daniel Ioniță a afirmat că atât România, cât și Uniunea Europeană își doresc să susțină reforma justiției din țara noastră, pentru a asigura independența sistemului de drept și a crește gradul de încredere a cetățenilor în justiție și în instituțiile statului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?