Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Litvinenco, luat peste picior de Ceban: "Lăsați-o mai moale"

19 ian. 2022,, 09:31   Politică
2656 4

Primarul Capitalei, Ion Ceban, s-a arătat nemulțumit de mesajul ministrului Justiției Sergiu Litvinenco, prin care a îndemnat funcționarii publici să nu-și mai posteze facturile la gaz pe rețelele de socializare.

Acesta i-a recomandat lui Litvinenco s-o lase mai moale cu amenințările și să-l anunțe dacă vrea ca CNA sau inspectorii ANI să-i bată la ușă, întrucît nu are ce ascunde, notează Noi.md cu referire la primelestiri.md.

Litvinenco a spus că nu va comenta declarațiile lui Ceban.

În weekend, ministrul Justiției, Sergiu Litvinenco, a postat un mesaj pe Facebook prin care le-a recomandat funcționarilor să nu publice factura de plată pentru gazele naturale, întrucît se poate vedea cîți metri pătrați are locuința, lucru care, potrivit lui, nu ar fi indicat de unii în declarația de avere.

Drept răspuns, primarul Capitalei, Ion Ceban, a declarat că nu îi este frică de amenințări.


”Sîmbătă un tocmai ministru care crede că a terminat reforma justiției, despre care ei spun, dar nimeni nu vede pînă acum, a ieșit public cu ugrozuri, amenințări și aluzii că cei care vor face public facturile se vor trezi cu organele de drept la ușă. Lăsați-o mai moale, vă rog frumos, nu mai umblați cu sperietori de genul acesta ”, a spus Ceban.

Primarul a mai menționat că ar vrea să vadă adevăratele averi ale reprezentanților PAS din Parlament, Guvern și CMC. „Avem consilieri PAS, care nu au muncit o zi în viața lor. Un fel de trepăduși de prin ONG-uri, care primesc cîte 3-4 mii de euro”, a declarat Ceban.

3
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?