X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Lituania va continua să ajute Moldova să treacă peste crize

14 dec. 2022,, 18:30   Politică
2625 1

Ministrul afacerilor externe și integrării europene Nicu Popescu a discutat cu viceministrul afacerilor externe al Republicii Lituania, Mantas Adomėnas despre implementarea proiectului de asistență pentru buna guvernare în cadrul MAEIE, în baza memorandumului de înțelegere între ministerele de externe privind consolidarea capacităților instituționale și de bună guvernare.

Partea lituaniană va continua să ofere asistență și expertiză în domeniul integrării europene, diplomației economice și securității cibernetice.

Oficialul moldovean a apreciat ajutorul Lituaniei oferit țării noastre, atît în contextul regional de securitate, cît și în parcursul de integrare europeană.

„De asemenea, am efectuat cu domnul viceministru un schimb de opinii privind situația economică actuală și impactul războiului asupra întregului continent european, precum și subiectele care țin de securitatea energetică, criza umanitară și implementarea reformelor în Republica Moldova”. – a punctat vicepremierul Nicu Popescu.

1
1
0
1
9

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?