Incendii stiri: 558
Criza energetică stiri: 1669

Lilian Darii a înmînat scrisorile de acreditare Președintelui Kîrgîzstanului

1 dec. 2022,, 11:45   Politică
2038 0

Ambasadorul Republicii Moldova în Republica Kîrgâîză, Lilian Darii, a înmînat scrisorile de acreditare Președintelui Kîrgîzstanului, Sadyr Japarov.

După cum a anunțat Ambasada Moldovei în Rusia, în cadrul ceremoniei, care s-a desfășurat la reședința de stat Ala Archa din Bișkek, și-au prezentat scrisorile de acreditare și ambasadorii Muntenegrului, Portugaliei, Ciprului, Guatemalei, Nicaragua și Vietnamului, acreditați prin cumul în Republica Kîrgîză.

În discursul rostit, Președintele Japarov, și-a exprimat încrederea, că munca activă și perseverentă a șefilor misiunilor diplomatice va contribui la consolidarea, în continuare, a relațiilor de prietenie și parteneriat cu Kîrgîzstanul, care pledează pentru dezvoltarea unor relații bazate pe respect reciproc în interesul fiecăruia, care să corespundă cerințelor unei cooperări pe termen lung.

În acest sens, președintele kîrgîz a subliniat că principala prioritate a Kîrgîzstanului rămâne dezvoltarea unui parteneriat egal, deschis și constructiv cu toate statele lumii.

La rîndul lor, ambasadorii au mulțumit președintelui Japarov pentru primirea călduroasă și și-au exprimat disponibilitatea de a depune toate eforturile pentru a consolida relațiile în toate domeniile de interes comun.


0
0
1
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий