X 
Transnistria stiri: 1379
Eurovision stiri: 499
Preşedintele stiri: 3987

Liderul PSRM spune ce va salva Moldova

13 apr. 2019,, 12:40   Politică
3666 15

Salvarea Moldovei nu ţine de finanțare din exterior, ci de o guvernare înțeleaptă, inclusiv Parlament și Guvern.

Despre aceasta a declarat președintele Partidului Socialiștilor din Moldova, Zinaida Greceanîi, în cadrul emisiunii „Întrebarea principală” de la postul de televiziune NTV Moldova, transmite Noi.md.

Comentînd situația actuală ce ţine de negocierile privind constituirea unei coaliții de guvernămînt și formarea unui nou Guvern, ea a menționat că nimeni nu exercită presiuni asupra Partidului Socialiştilor, dar pare evident că unele partide „de dreapta" acţionează fiind presate de structurile occidentale.

„În primul rînd, acest lucru se poate observa: partidul nu poate spune că nu poate face nici un fel de concesii. Am impresia că aşa le-a fost dictat. Li s-a spus că dacă faceți acest lucru, dacă realizaţi cutare sau cutare, veți primi finanțare externă. În caz contrar, de unde au atîta încredere să spună că „numai noi putem aduce finanțare din exterior"?”, a menţionat Zinaida Greceanîi.

Liderul PSRM și-a exprimat încrederea că împrumuturile și granturile nu vor salva țara noastră.


„Moldova poate fi salvată de o conducere înțeleaptă, inclusiv de Parlament și de Guvern, care va funcționa în interesul cetățenilor și nu în interesul unei alte țări. Toată finanțarea externă, care era pînă acum, nu era o investiție. Aceasta a fost finanțarea pentru consum, care afundă tot mai mult în datorii. Și acesta este controlul extern direct al țării”, a concluzionat ea.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?