X 
Transnistria stiri: 1352
Eurovision stiri: 497

Liderii blocului ACUM încearcă să zădărnicească eforturile Guvernului

9 dec. 2019,, 15:55   Politică
4134 1

Liderii blocului ACUM încearcă să zădărnicească eforturile Guvernului de a soluționa problemele energetice, inclusiv aprovizionarea țării cu gaze naturale.

Premierul Ion Chicu a ajuns la această concluzie, după ultimele declarații ale fruntașilor PPDA, care amenință cu acțiuni de protest, dar și la demersurile liderei PAS, Maia Sandu, către partenerii externi privind sistarea sprijinului pentru actuala guvernare, transmite NOI.md cu referire la subiectulzilei.md.

„Am informație, că potenta doamnă, în afară de adresările disperate către partenerii de dezvoltare de a stopa colaborarea cu Republica Moldova (pînă nu redevine ea premier/președinte/procuror si mamă a națiunii), mai dă tîrcoale și prin alte părți, pentru a zădărnici eforturile guvernului de a soluționa problemele energetice, inclusiv aprovizionarea cu gaze. E în stilul ei, dar haideti s-o vorbim doar de bine, că dacă deloc – se supără. Vrea atenție, dar nu avem timp – trebuie să curățim mizeria pe care a lăsat-o în administrația publică centrală. Abia vineri am reușit să-i corectăm isprava cu reținerile de salarii…”, a scris Ion Chicu, într-o postare pe Facebook.

În opinia sa, declarațiile războinice ale liderilor PPDA nu sînt altceva decît eforturi disperate de a rămîne în atenția opiniei publice.

„Îngrijorații si potenții, care toată vara s-au ocupat de preluarea schemelor, reparații costisitoare din bugetul public a curtii blocului unde traiesc, dar și alte isprăvi de genul acesta – în loc să pregătească țara de sezonul rece, caută disperat să „greiereze” ceva, numai sa nu-i uite lumea…”, a mai scris Ion Chicu.


0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre inițiativa președintelui Franței, Emmanuel Macron, de a deschide în următoarele luni o misiune permanentă de apărare la Chișinău?