X 
Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Lider al PSRM către PAS cu DA: dacă nu vă place Guvernul, înaintați o moțiune și asumați-vă guvernarea

26 noi. 2020,, 21:25   Politică
6830 1

Președintele fracțiunii PSRM în Parlament, Corneliu Furculiță, a îndemnat deputații din fostul Bloc ACUM să înceteze speculațiile cu privire la funcționalitatea Guvernului.

Deputatul socialist a declarat în plen că Executivul este legitim, iar cei cărora nu le place actualul Guvern să înainteze o moțiune de cenzură și să-și asume guvernarea în condițiile complicate de criză.

”Guvernul este legitim, Guvernul are mandat și, vă rog, lucrurile date să nu le vehiculați. Dacă nu vă place un Guvern, semnați o moțiune toți care doriți să faceți acest lucru. Trimiteți Guvernul în demisie, numiți alt Guvern și asumați-vă responsabilitatea pentru guvernare în aceste condiții. Vă dorim succes să faceți acest lucru, cât mai curând dacă aveți posibilitate”, a declarat Furculiță.

Liderul fracțiunii PSRM a declarat, la Radio Moldova, că deputații socialiști vor depune toate eforturile pentru a nu admite destabilizarea situației din țară. Deputatul a menționat că în condițiile pandemiei și crizei economice este important ca instituțiile principale ale statului să funcționeze.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?