Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 4000

Leancă o sfătuiește pe Sandu să se intereseze unde învață copiii lui Năstase

13 noi. 2018,, 09:28   Politică
4000 12

Liderul PPEM, vicepremierul Iurie Leancă a respins încă o dată acuzațiile conform cărora studiile fiului său ar fi plătite de unele companii apropiate primarului de la Orhei, Ilan Shor.

Leancă l-a acuzat pe deputatul liberal, Llilian Carp, de manipulare și a venit cu o declarație la adresa Maiei Sandu.

„Unii „prieteni” de-ai mei s-au ocupat în continuare cu tot felul de speculații, cu tot felul de manipulări, inducînd în eroare opinia publică din Republica Moldova. Mă refer la acest răspuns pe care l-ar fi primit domnul Lilian Carp, mi-e greu să folosesc cuvîntul „domn”. Mi-e greu să recurg la retorica unor politicieni din Republica Moldova, dar îmi vine în cap formula „lichea politică”, a spus Leancă.

De asemenea, vicepremierul a venit cu o declarație la adresa Maiei Sandu: „I-aș sugera să se axeze pe integritatea colegului ei, Andrei Năstase. Chiar pot să-i sugerez unde învață copiii lui și care este taxa de studii la școala respectivă. E din cea mai bogată zonă a Germaniei”, a spus Leancă.

În luna octombrie, deputatul Lilian Carp a făcut o interpelare la Procuratură în care a cerut oamenilor legii să investigheze posibile legături dintre companiile apropiate lui Ilan Shor și studiile unuia dintre fiii lui Iurie Leancă. În rezultat, procurorii au decis să anexeze adresarea la materialele dosarului în care se investighează furtul miliardului pentru a fi examinată. Miercuri, Procuratura Anticorupție a venit cu o precizare în care afirmă că „domnul Iurie Leancă nu este urmărit penal”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?