X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Leancă, despre Năstase și Carp: Setea de putere le-a întunecat gîndurile

16 noi. 2018,, 16:40   Politică
4020 7

Într-o postare pe pagina sa oficială de Facebook, vicepremierul pentru Integrare Europeană explică faptul că și-a construit cariera de la cea mai mică treaptă din Ministerul de Externe pînă la funcția de ministru, dedicînd cea mai mare parte a activității integrării europene.

„Rezultatele muncii mele se văd prin asocierea Moldovei la UE, prin regimul liberalizat de vize, care le oferă oportunitatea cetățenilor noștri să călătorească liber”, subliniază Iurie Leancă.

Politicianul explică și de unde a avut bani pentru a achita studiile copiilor săi peste hotare, menționînd că a reușit să adune suficienți bani cît a activat în cadrul OSCE la Haga și în cadrul companiei petroliere ASCOM-Grup.

„Să ne explice domnul Năstase cum, fiind un simplu procuror, din acuzatorul lui Țopa s-a transformat în apărătorul și finul de cununie al acestuia? Sau cum explică transferurile de sute de mii de euro pe conturile rudelor sale fără a achita impozite, ori de unde are bani să plătească studiile copiilor săi la o școală amplasată în cea mai scumpă zonă din Germania, în timp ce spune că e șomer și nu declară niciun venit?”, se întreabă liderul PPEM, care scoate în evidență și incapacitatea deputatului PL, Lilian Carp, care a declarat că vicepremierul pentru Integrare Europeană este urmărit penal, după ce a primit un răspuns formal de la Procuratură pe care nu l-a înțeles.

Iurie Leancă a dat de înțeles că nu va coborî mai mult la nivelul politicienilor din PL și PPDA și se va concentra în continuare pe domeniul său de activitate.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?