Transnistria stiri: 1405
Eurovision stiri: 504

Leancă: Astăzi trăim un moment al adevărului

14 iun. 2018,, 07:42   Politică
8731 6

După publicarea strategiei de recuperare a mijloacelor financiare sustrase din cele trei bănci, Iurie Leancă iese la rampă și dă cărțile pe față, relatează Noi.md.

Potrivit viceprim-ministrului pentru Integrare Europeană, declarațiile unor politicieni precum că el ar fi implicat în schemele de delapidare a banilor nu sînt altceva decît vorbe în vînt.

„Salut publicarea Strategiei de recuperare a mijloacelor financiare sustrase din sectorul bancar (...). În sfîrșit, cetățenii Republicii Moldova pot privi obiectiv acele evenimente care s-au produs din 2007 pînă în 2014, inclusiv pe la spatele meu, și care au contribuit la delapidarea celor trei bănci”, este declarația lui Leancă.

Prin informația scoasă la iveală de Procuratura Generală, campanii întregi de denigrare a fostului premier se năruie, iar declarațiile unor politicieni populiști precum că ar fi implicat în această schemă se dovedesc a fi vorbe în vînt.

,,Astăzi trăim un moment al adevărului, un moment care confirmă că garanțiile oferite de Guvernul pe care am avut onoarea să-l conduc în 2014 a fost un pas corect și unica modalitate de a salva Republica Moldova de la un colaps financiar”, a scris Leancă pe pagina sa de Facebook.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?