X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

La nivel regional și internațional, politica moldovenească se va schimba foarte mult. Opinie

26 iul. 2021,, 16:15   Politică
3290 3

La nivel regional și internațional, politica moldovenească se va schimba foarte mult, factorul extern va schimba radical atitudinea guvernului față de programul său, iar evenimentele care vor urma ar putea reformata în totalitate Republica Moldova.

Această opinie a fost exprimată pentru eNews de către expertul economic Roman Chircă, vorbind despre faptul dacă Partidul Acțiune și Solidaritate( PAS), care poartă acum toată răspunderea pentru starea de lucruri din țară, va putea combina retorica preelectorală cu practica, transmite Noi.md.

"Agenda PAS este ceea ce partidul a anunțat în campania electorală. Cu toate acestea, nu ar trebui să pierdem din vedere anumite evenimente dramatice care se vor dezvolta foarte curînd. La nivel regional și internațional, politica moldovenească se va schimba foarte mult. Cel mai probabil, acest lucru va avea un impact mai mare decît deciziile la nivel local sau arestările unui antreprenor care și-a cîștigat cumva banii", a spus Roman Chircă.

El crede că factorul extern va schimba radical atitudinea guvernului față de programul său și față de ceea ce urmează să întreprindă, iar evenimentele dramatice care vor urma pot reformata în totalitate Republica Moldova.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?