Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3999

La final de mandat, Alexandru Jizdan a transmis un mesaj succesorului său

15 iun. 2019,, 13:01   Politică
6737 6

La finalul mandatului de ministru de interne, Alexandru Jizdan a transmis un mesaj de rămas bun pe Facebook. În adresarea sa, ex-ministrul le-a mulțumit foștilor colegi pentru încrederea pe care au avut-o în el și le-a transmis că rămîne mereu alături și este gata să le ofere o mînă de ajutor.

„Cît de bun ar fi un om, de unul singur nu le poate realiza pe toate. Despre realizările din acești trei ani și cinci luni nu eu trebuie să vorbesc, au vorbit faptele pentru noi, dar cert este că tot ceea ce s-a făcut a fost lucru în echipă, echipă de care sînt mîndru”, a scris fostul ministru.

Ministerul Afacerilor Interne, potrivit lui, merită continuarea tuturor proceselor de dezvoltare, modernizare și schimbare spre mai bine. „Tocmai de asta dragi colegi vă îndemn să rămîneți la fel de fideli profesiei și să aveți grijă de oameni”.

Alexandru Jizdan i-a transmis succesorilor săi doleanța de a continua ce a început să facă el împreună cu echipa, să realizeze ce nu au reușit, să ofere polițiștilor motive de a rămîne, să respecte valorile sistemului și să lase veteranilor ușa deschisă în MAI.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?