Transnistria stiri: 1421
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3991

Kulminski: „Maia Sandu va putea menține echilibrul fragil existent”

27 mai. 2022,, 19:15   Politică
5579 0

Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, va putea menține echilibrul fragil care există în țară.

Această opinie a fost exprimată de fostul viceprim-ministru pentru Reintegrare al Moldovei, Vlad Kulminski, vorbind la TVC-21, transmite Noi.md.

"Cred așa pentru că dispune de ansamblul calităților și mijloacelor care permit Moldovei să mențină echilibrul fragil în care se află țara astăzi. Și pentru asta chiar e nevoie de calități destul de serioase, de abilitatea și capacitatea de a gîndi rațional, nu emoțional, cu capacitatea de a face abstracție de la anumite procese, de a nu implica eul sau ego-ul personal în aceste procese. Adică aici este nevoie de mult. Este nevoie de pregătire, este nevoie de cunoștințe, de capacitatea de a comunica și pe de o parte, și pe de alta. Sînt o mulțime de lucruri aici", a remarcat el.

Fostul viceprim-ministru pentru Reintegrare și-a exprimat încrederea că Maia Sandu va putea menține echilibrul fragil existent.

„Cred că, în principiu, guvernul a făcut tot posibilul pînă acum pentru a îndeplini această sarcină dificilă de menținere a echilibrului. Atît pe plan intern, în politica internă pe malul drept, cît și în relațiile cu regiunea transnistreană, s-au făcut pași raționali competenți, și în relațiile cu Occidentul. Totul a fost bine pînă acum. Cred că acest gen de lucruri ar trebui susținute.Pentru că atunci cînd guvernul greșește,desigur, ar trebui să criticăm. Dar cînd fac unele lucruri corect... Pentru că astăzi în Moldova nu poate fi nimic mai rău decît posibila implicare în ostilități. Asta ar fi o catastrofă națională pentru noi astăzi", a conchis Vlad Kulminski.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?