Transnistria stiri: 1365
Eurovision stiri: 499

Kulminski: Guvernul are nevoie de "sînge nou"

21 sep. 2022,, 14:45   Politică
2767 0

Anumite remanieri de cadre la nivelul cabinetului de miniștri trebuie să aibă loc, afirmă directorul executiv al Institutului pentru Inițiative Strategice, ex-vicepremier pentru Reintegrarea țării, Vladislav Kulminski.

Portivit lui, R.Moldova trece printr-o perioadă dificilă, iar cetățenii trebuie să aibă certitudinea că țara este guvernată optim.

"Da, Guvernul are nevoie de sînge nou. De ce? Pentru că perioada va fi extrem de complicată, iar noi ca cetățeni trebuie să fim siguri că guvernul controlează situația, că știe ce face, că situația este sub control și că are răspunsuri la întrebări foarte dificile cu care se ciocnește acum statul R.Moldova și fiecare cetățean. Mie mi se pare că Guvernul trebuie să emane putere, din cauza această sînge nou chiar se cere.

Cred că o schimbare a guvernului este un lucru normal. E adevărat că în plină criză porbabil nu e potrivit, pentru că nu este garantat că situația va fi mai bună și nu se va înrăutăți, dar în cazul R.Moldova, pentru noi lucrurile pot sta mult mai rău decît acum, vă spun asta cu toată responsabilitatea", a relatat Kulminski la emisiunea "Puterea a patra".

2
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum evaluați decizia de a indexa pensiile cu 6% începînd cu 1 aprilie?