X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 506
Preşedintele stiri: 3996

Krîlov: "Autoritățile au prelungit starea de urgență, deoarece cu ea este mai sigur"

10 oct. 2022,, 19:15   Politică
2551 0

Autoritățile moldovenești au prelungit starea de urgență, pentru orice eventualitate, considerînd că este mai sigur cu ea.

Această opinie a fost exprimată într-un comentariu pentru eNews de politologul Valentin Krîlov, comentînd decizia Parlamentului de a prelungi starea de urgență la inițiativa Guvernului din 7 octombrie cu încă două luni.

"Această decizie, în opinia mea, a fost luată de autorități pentru orice eventualitate. Există norme legale care pot fi aplicate într-o astfel de perioadă, "dacă ceva nu va merge bine". Și nimic mai mult. Nu trebui de căutat probleme acolo unde nu există. Această decizie era de așteptat. Cu ea, actuala guvernare se simte mai în siguranță", crede politologul.

De menționat că, pe durata stării de urgență, Comisia pentru Situații excepționale poate emite ordine cu caracter obligatoriu șefilor organelor administrației publice centrale și locale, agenților economici, instituțiilor statului, precum și cetățenilor și altor persoane aflate pe teritoriul Republicii Moldova.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?