COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 937 115   INFECTAȚI 365 713(+548)   TRATAȚI 349 581      DECESE 9192(+30)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3020

Kozak s-a întîlnit cu Dodon și Voronin la Ambasada Rusiei

12 aug. 11:04   Politică
2799 10

Reprezentantul administrației prezidențiale a Federației Ruse, Dmitrii Kozak, care a venit miercuri, 11 august, în Republica Moldova nu a avut doar o singură întrevedere cu Președinta Maia Sandu.

Potrivit presei, după ce a stat la vorbă cu Maia Sandu, Kozak a mers la sediul Ambasadei Federației Ruse în Republica Moldova, acolo unde era deja așteptat de către Igor Dodon și Vladimir Voronin. Discuțiile ar fi durat două ore. Întîlnirea ar fi avut un caracter strict secret, departe de ochii presei.

Informația a fost confirmată astăzi și de liderii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Vladimir Voronin și Igor Dodon.

Cei doi politicieni au anunțat că discuțiile s-au axat pe subiecte ce țin de relațiile bilaterale moldo-ruse, pornind de la experiența și aportul important în dezvoltarea acestora, depuse de cei doi foști președinți ai Republicii Moldova, care au aprofundat parteneriatul strategic cu Federația Rusă.

De menționat că, aeronava la bordul căruia a venit Kozak în Moldova încă se află pe Aeroportul Internațional Chișinău.


0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Se împlinește un an de președinție a Maiei Sandu. Evaluați munca ei în această funcție
 X