COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Kozak l-a lăudat pe Dodon: poziția președintelui „de a nu fi prieten cu cineva împotriva cuiva”

Kozak l-a lăudat pe Dodon: poziția președintelui „de a nu fi prieten cu cineva împotriva cuiva”

Autoritățile ruseşti vor face tot posibilul pentru ca oamenii de afaceri moldoveni să simtă confort în desfăşurarea de activități în FR.

În același timp, conducerea acestei țări nu pune sub semnul întrebării și nu subestimează dorința poporului moldovean de integrare europeană, iar politica echilibrată urmată de președintele Moldovei, Igor Dodon, găsește sprijin la cel mai înalt nivel.

Despre aceasta a declarat într-un discurs ţinut în cadrul ședinței în plen a Forumului Economic Moldo-Rus vicepremierul rus și reprezentantul special al lui Vladimir Putin, Dmitri Kozak.


- Aici este absolut necesar să susținem poziția politică de lungă durată a lui Igor Nikolaevici Dodon ca să nu fim prieteni cu cineva împotriva cuiva. Astăzi este necesar, în primul rînd, să fie apărate interesele naționale ale RM și să fim prieteni cu toată lumea. În ceea ce privește sfera economică, aceasta trebuie depolitizată, deoarece suferă fenomene negative asociate politizării, introducerii de sancțiuni reciproce și restricții din motive politice. Renunţînd la aceste manifestări, va avea de cîştigat toată lumea. Noi vom susţine şi vor promova la maximum o astfel de abordare. Cooperarea noastră cu Republica Moldova ar trebui să fie un exemplu al unei astfel de politici pragmatice, care va fi în interesul popoarelor noastre ”, a spus el.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load