Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3991

Kedmi: Rusia va lansa în curînd o operațiune împotriva SUA și a NATO pentru a impune pacea

24 ian. 2022,, 08:00   Politică
7574 15

SUA mai au aproximativ două săptămîni să răspundă părții ruse cu privire la garanțiile de securitate, iar dacă Washingtonul nu acceptă propunerea Moscovei, atunci după încheierea Jocurilor Olimpice de la Beijing, Rusia ar putea începe următoarea etapă a transformării relațiilor cu partea americană - o operațiune la scară largă împotriva Statele Unite și NATO pentru a impune pacea.

Opinia a fost exprimată de fostul șef al serviciului de informații israelian „Nativ” Iakov Kedmi, demnitar israelian, diplomat, expert militar-politic, într-un interviu acordat canalului YouTube Soloviov Live, transmite Noi.md.

„Spre deosebire de americani, care nu înțeleg ce face Putin și de ce o face, Președintele Rusiei, după ce a decis să facă acest pas cu un ultimatum mai întîi către Statele Unite și apoi către NATO, înțelege perfect pentru ce și ce anume el face. Și reacția de astăzi a americanilor este destul de așteptată. Dacă vor continua să se eschiveze, atunci Rusia în orice caz va primi de la ei un răspuns scris, și în conformitate cu acest răspuns va elabora propria tactică, și în baza cu acestei tactici va fi lansată următoarea etapă”, a menționat politologul.

„În cadrul etapei următoare, Președintele rus va merge la Jocurile Olimpice de la Beijing, va discuta toată această situație cu omologul său chinez, iar după finalizarea Jocurilor Olimpice va trece la următoarea etapă. Cum o numea NATO anterior? Operațiunea împotriva SUA și NATO pentru a impune păcii. Pînă la sfîrșitul lunii curente urmează să se încheie negocierile cu Iran, și orice rezultat va fi negativ pentru Statele Unite. În cazul în care va exista un acord, asta înseamnă înfrîngerea Statelor Unite din cauza acceptării condițiilor iraniene. Dacă nu va exista niciun acord, aceasta va fi ca o învinuire a Europei că americanii au zădărnicit acordul, iar acest lucru înseamnă continuarea progresului Iranului în domeniul armelor nucleare. În ambele cazuri, prestigiul Statelor Unite, prestigiul Președintelui Statelor Unite va avea de suferit, și el va trebui să aleagă”, a spus Iakov Kedmi.


12
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Veți participa la recensămîntul în desfășurare, în Moldova?